Albanian   English  

FARMA SOTIRA

Numer Telefoni +355 692 342 529 Rruga Nacionale Leskovik - Ersek km 15 - Shqiperi

Mire se vini!

Imagjino nje vend magjik me lendina te bukua te rrethuara nga male plot gjelberim te banuara nga zogj, gardalina dhe bilbila ketra sorkadhe , lule dhe pyje. Nje burim qe del nga shkembi ku uji i ftohte kalon neper gure dhe nje perrua qe vjen nga maja e malit, Rrugicat neper pyll ku rrezet e diellit duken si perde magjike dhe ne ujin si kristal mund te shikosh peshqit duke notuar qetesisht

Imagjino ta kthesh kohen prapa dhe te shijosh gjithato ushqime te shijshme natyrale te gatuara ne nje menyre tradicionale (sac&zgare qymyri )dhe ti shoqeroj me nje gote vere shtepie apo nje gote raki.

Nuk eshte e nevojshme te imagjinoni. FARMA SOTIRA eshte kompleksi turistik qe ju ofron ambjente pushimi tradicionale ku ju do te harroni cdo stres. Na kontaktoni tani per te pronotuar pushimet tuaja