Albanian   English  

FARMA SOTIRA Parajsa ne toke

Numer Telefoni +355 692 342 529 Rruga Nacionale Leskovik - Ersek km 15

Rreth nesh

Farma Sotira eshte kompleksi turistik me i kompletuar ne rajon qe permbush pothuajse cdo pretendim te klienteve.

Farma SOTIRA eshte e vendosur pergjate rruges qe lidh qytetet Leskovik dhe Erseke. Kjo rruge eshte pjese e lidhjes rrugore midis dy rajoneve jug perendim dhe jug lindje, dmth vjen nga Saranda dhe Gjirokastra dhe shkon drejt Korces qytetit, dhe te Pogradecit. Farma SOTIRA eshte vendosur ne nje livadh te rrethuar me peme bredhi dhe nje korije egra te kalter.

Nje burim i shkon neper livadh dhe ujerat e saj te ftohte jane perdorur per te japin rezervuaret e peshkut te ardhshem ne restorantin e Farma SOTIRA. Lugina eshte e vendosur 1000 m mbi nivelin e detit dhe poziten e saj gjeografike ne vend te brendshme dhe te pyllit perreth malit kontinentale karakterizojne klimen e saj: temperatura te fresket ne vere dhe dimer te ftohte bore. Dimrit ketu eshte nje nga me te ftohte ne Shqiperi me temperatura shkon nen minus per pothuajse te gjithe sezonin.

Zona ka nje bukuri te shquar me livadhe brenda bredh pyllit e pemet e egra dhe te kalter. Nga Farma SOTIRA ju mund te merrni udhezoi ne kembe dhe trekking turne ne zonen perreth. Edhe ju mund te vizitoni livadheve deri ne mal ku lopet dhe vicat Farma vici tyre jane derguar gjate veres per kullota. Gjithashtu, Farma SOTIRA ofron per te ftuarit udhezuar itineraret me kuaj shale. Gjithashtu, ju mund te merrni kale prapa hipur ne livadh afer kampingu. Farma SOTIRA eshte afer ne anen lindore te Parku Kombetar i Hotova Bredhi ku ju mund te merrni disa itinerare drejtuar shetitje ne mal.

Zona pitches e campers / karvanet eshte nje livadh paksa me pjerresi te cilat ne anen e pasme eshte e rrethuar nga nje lajthishte eger dhe ne anen e saj para ka restorant dhe tre chalets. Ne peme perreth jane rritur luleshtrydhe te egra, gjithashtu, te cilat mund te mblidhen gjate qershor-korrik. Farma kampe SOTIRA ofron pitches per 35 campers dhe vende per tenda. Ka tre chalets prej druri per te lejuar atje ne vend.Cdo shtepi ka dy dhoma, nje dopio dhe nje binjake. Banjo i ka te gjitha pajisjet moderne, duke perfshire uje te ftohte dhe te ngrohte. Camping Farma SOTIRA dhe restoranti e tij eshte drejtuar nga nje cift miqesore dhe energjik qe jane gjate gjithe kohes ka sherbyer per te ftuarit e tyre, pa marre parasysh diten apo naten. Restoranti ofron peshkut te fresket dhe mish te rritur natyrisht ne Farma SOTIRA dhe natyres se paster.Informacione

Ketu mund te shkruani inforamacione te ndryshme apo mund te beni nje liste te te gjitha kafsheve dhe shpendeve qe keni si p.sh.

Perime Organike

Ketu mund te shkrunai dicka tjeter rreth perimeve.